Spring til indhold
Min side

Topdanmark og HELP Forsikring i nyt samarbejde

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med Topdanmark, der sikrer Topdanmarks kunder ved misbrug af betalingskort, digitale krænkelser og nethandel. Her på siden kan du læse mere om, hvad de forskellige dækninger indebærer, og hvordan HELP Forsikring kan hjælpe.

Mor og far med baby

Misbrug af betalingskort

Misbrug af betalingskort dækker de tilfælde, hvor der er sket en uautoriseret betaling eller transaktion på din konto. Der vil f.eks. være tale om misbrug af betalingskort, hvor dit kort bliver stjålet og misbrugt, eller hvor du opgiver dine kortoplysninger på en falsk hjemmeside eller gennem et falsk link. Sidstnævnte foregår oftest ved, at man modtager en SMS eller en e-mail, hvor afsender udgiver sig for at være en myndighed eller virksomhed, som man har tillid til.

HELP hjælper med at håndtere dialog med banker for at få dækket dine tab og iværksætter tiltag for at forhindre yderligere misbrug.  

Digitale krænkelser

Digitale krænkelser er deling af krænkende materiale af personer på internettet. Det kan være billeder eller videoer af seksuel karakter, som bliver delt uden samtykke fra den afbildede person (den krænkede). Deling af sådant materiale uden samtykke er ulovligt. Mange står desværre helt alene i disse sager, fordi de er bange for, hvad andre vil tænke, og fordi de ikke ved, hvordan de skal håndtere situationen.  

HELP hjælper med politianmeldelse og sletning af publiceret materiale, herunder dialog med den part, der har delt informationen.  

Nethandel

Vi handler mere og mere på nettet – både nye og brugte varer. Nogle har måske oplevet, at der kan være fejl eller mangler ved en bestilt vare, at den kommer for sent eller måske slet ikke kommer frem. Man kan også risikere at blive snydt af falske sælgere eller hjemmesider.  

HELP hjælper med juridisk rådgivning knyttet til forsinket eller manglende levering samt fortrydelsesret og mangler.   

 

Hvis du vil vide mere om samarbejdet, hvordan HELP kan hjælpe og få andre gode råd, så kan du finde meget mere information her.

Har du ikke Cyberforsikring hos Topdanmark?

  • Her kan du læse mere om cyberforsikringen

    Klik her

Læs også

Hvad gør du, hvis du bliver udsat for en digital krænkelse?

Den falske bankrådgiver franarrede Ulla 100.000 kroner