Spring til indhold
Min side

HELP Forsikring i nyt samarbejde med Telenor

Vi har indgået et nyt og spændende samarbejde med Telenor. Sammen lancerer vi NetSikker, som er en service, der skal være med til at sikre danskernes digitale tryghed.

Vi lever i en tid, hvor teknologi er blevet en stor del af vores hverdag. Mange mennesker, især børn og unge, socialiserer og skaber deres identitet gennem digitale og sociale medier. Tilmed er stigningen i online aktivitet kun vokset som følge af Covid-19 pandemien, hvilket har gjort, at vi i højere grad er udsat for krænkelser på internettet.

I den forbindelse er der et øget behov for at sikre ens digitale sikkerhed, hvilket er muligt med NetSikker fra Telenor.

Hvad er NetSikker?

Med NetSikker fra Telenor, er du sikret juridisk rådgivning, hvis du skulle blive udsat for digitale krænkelser på nettet og op til 150.000 kroner til dækning af sagsomkostninger ved tvister eller eventuelle retssager. Derudover er NetSikker gratis for alle mobilkunder hos Telenor.  

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om NetSikker, og hvad HELP Forsikring kan hjælpe med, så følg dette link: NetSikker

 

Har du ikke NetSikker fra Telenor?

  • Her kan du nemt bestille NetSikker-abonnementet

    Bestil her

Læs også

Rigspolitiet: Krænkende billeder er et stort og stigende problem

Hvordan kan en jurist hjælpe, hvis du bliver krænket på nettet?