Spring til indhold
Min side - anmeld sag

Alle skal have adgang til professionel advokathjælp

 

Vores Vision

HELP vil gerne bidrage til at øge danskernes retssikkerhed ved at gøre juridiske tjenester tilgængelig for alle. 

Med voksende økonomiske forskelle i samfundet er HELPs samfundsansvar måske vigtigere end nogensinde før. Det er ikke kun dem med mange penge, hvis rettigheder skal tilgodeses med professionel juridisk assistance. Alle skal kunne få den hjælp, som de har behov og krav på - uden at de skal tænke over, om de har råd. 

Vi tilbyder

Vores specialeområde er advokathjælp. HELP er alene om at tilbyde advokatforsikringer på centrale områder i Danmark, Sverige og Norge. Siden starten af 2005 har HELP Forsikring med hjælp fra HELP Advokater hjulpet folk i mere end 100.000 sager i hele Skandinavien. 

Vores produkter

Med en advokatforsikring sparer du tid, omkosninger, bekymringer og besværet forbundet med tidskrævende klagersager og dyre advokater. 

Ved gruppeordningen kan forsikringen tages i brug, når retshjælpsbehovet opstår. Enten som et godt råd fra en advokat til at håndtere et konkret behov, eller hvis der opstår uenighed med en modpart. Vi stiller et antal rådgivningstimer hos en advokat til rådighed for dig og din husstand i hver forsikringsperiode, som man frit kan anvende indenfor forsikringsbetingelsernes rammer. Derudover er der en større forsikringssum til rådighed, som kan anvendes i forbindelse med tvister og retssager. Timer og forsikringssum afhænger af den aftale, som dit forbund, fagorganisation, arbejdsgiver, mobilselskab, bank, pension-  eller forsikringsselskab har indgået. 

 

Vi er 

HELP Forsikring har ca. 140 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Siden 2013 har HELP været 100 % ejet af det tyske forsikringsselskab ARAG - et tysk familieejet forsikringsselskab, der er specialiceret i at tilbyde advokathjælp som forsikring. ARAG er repræsenteret i 16 lande.