Spring til indhold
Min side

Få skræddersyet advokathjælp

Er du en medlemsforening eller interesseorganisation?
Og ønsker du at gøre dit tilbud endnu mere relevant for dine medlemmer, nye såvel som gamle? Med HELP Forsikring kan du give dine medlemmer juridisk hjælp på abonnement. På en måde så hjælpen er skræddersyet netop dine medlemmer. Rejser de f.eks. mere end andre? Handler de i højere grad på nettet? Køber de oftere brugt bil? Uanset hvad der karakteriserer dine medlemmer, så kan vi tilpasse produktet, så det giver dem den bedst mulige hjælp – og gør din forening mest mulig attraktiv.

Sådan får dine medlemmer hjælp med HELP

  • Det er nemt for dine medlemmer at få hjælp med HELP. Det eneste, de behøver, er at kontakte os telefonisk eller via Min side. Inden for 24 timer er der en erfaren jurist på sagen. Og ingen sager eller spørgsmål er for store eller små, dine medlemmer kan kontakte os med alle typer af sager.

Så nemt er det at tilbyde HELP

  • Vi har gjort det nemt for dig at tilbyde HELP. Din ordning kan være oppe at køre i løbet af bare et par uger, og den kræver ingen besværlig integration med f.eks. dit nuværende IT- eller sagsbehandlingssystem. Desuden hjælper vi dig med information og markedsføring – vi lægger vægt på, at dine medlemmer rent faktisk får os brugt.

4 vigtige fordele for dine medlemmer

  • Hjælp til stort set alle typer af sager og spørgsmål
  • Altid en erfaren ekspert at rådgive sig med
  • Ingen dyre og overraskende advokatregninger – fast, lavt abonnement
  • HELP klarer hele sagen – vi tager al kontakt og indhenter al nødvendig information
Vores medlemmer siger, at de får en utrolig god opfølgning af deres advokater i HELP. Ordningen vi har med HELP er vores mest populære medlemsfordel - Eli Heyerdahl Eide, Rørentrepenørene Norge.

Marc troede han gjorde et scoop

Marc ville gerne være sikker på at få fat i en helt ny spilkonsol. Desværre endte han med at blive snydt.

Læs case

Vil du vide mere?

Få mere at vide om, hvordan du kan styrke dit produkt og position med HELPs juridiske tillægsprodukter.