Spring til indhold
Min side

Få skræddersyet advokathjælp til netop dine medlemmer

Hos HELP Forsikring har vi ingen standardprodukter. Vi sammensætter den juridiske hjælp, så den passer til netop dine medlemmer – deres særlige adfærd og karakteristika. Rejser dine medlemmer f.eks. mere end andre? Handler de i højere grad på nettet? Uanset hvad, så tilpasser vi produktet, så dine medlemmer får den bedst mulige hjælp.

Sådan får dine medlemmer hjælp med HELP

  • Det er nemt for dine medlemmer at få hjælp med HELP. Det eneste, de behøver, er at kontakte os telefonisk eller via Min side. Inden for 24 timer er der en erfaren jurist på sagen. Og ingen sager eller spørgsmål er for store eller små, dine medlemmer kan kontakte os med alle typer af sager.

Så nemt er det at tilbyde HELP

  • Vi har gjort det nemt for dig at tilbyde HELP. Din ordning kan være oppe at køre i løbet af bare et par uger, og den kræver ingen besværlig integration med f.eks. dit nuværende IT- eller sagsbehandlingssystem. Desuden hjælper vi dig med information og markedsføring – vi lægger vægt på, at dine medlemmer rent faktisk får os brugt.

4 vigtige fordele for dine medlemmer

  • Hjælp til stort set alle typer af sager og spørgsmål
  • Altid en erfaren ekspert at rådgive sig med
  • Ingen dyre og overraskende advokatregninger – fast, lavt abonnement
  • HELP klarer hele sagen – vi tager al kontakt og indhenter al nødvendig information
Vi ønsker ikke kun at sikre vores medlemmer i arbejdssituationen. Vi ønsker også at sikre dem i privatlivet. Derfor har vi indgået et samarbejde med HELP. Vores medlemmer sætter klart pris på det nye tilbud – Bjørn Mietinen, HK Norge

“Nu kan vi heldigvis tale sammen igen”

Gunnar og hans søskende fik hjælp gennem Gunnars fagforening til en bodeling, da deres mor døde. Det var ellers lige ved at gå galt. Moren havde lovet familiens sommerhus til bare én af de fire søskende. Med HELPs hjælp fik familien lavet en aftale, så alle nu igen er glade – og atter ses i sommerhuset.

Se case

Vil du vide mere?

Få mere at vide om, hvordan du kan styrke dit produkt og din position med HELPs juridiske tillægsprodukter.