Spring til indhold
Min side

Få skræddersyet advokathjælp til netop dine kunder

Hos HELP Forsikring har vi ingen standardprodukter. Vi sammensætter den juridiske hjælp, så den passer til netop dine kunder – deres særlige adfærd og karakteristika. Rejser dine forsikringskunder f.eks. mere end andre? Eller er de i særlig grad på nettet? Uanset hvad, så tilpasser vi produktet, så dine kunder får den bedst mulige hjælp, og du adskiller dig mest mulig i markedet.

Sådan får dine kunder hjælp med HELP

  • Det er nemt for dine kunder at få hjælp med HELP. Det eneste, de behøver, er at kontakte os telefonisk eller via Min side. Inden for 24 timer er der en erfaren jurist på sagen. Og ingen sager eller spørgsmål er for store eller små, dine kunder kan kontakte os med alle typer af sager.

Så nemt er det at tilbyde HELP

  • Vi har gjort det nemt for dig at tilbyde HELP. Din ordning kan være oppe at køre i løbet af bare et par uger, og den kræver ingen besværlig integration med f.eks. dit nuværende IT- eller sagsbehandlingssystem. Desuden hjælper vi dig med information og markedsføring – vi lægger vægt på, at dine kunder rent faktisk får os brugt.

4 vigtige fordele

  • Hjælp til stort set alle typer af sager og spørgsmål
  • Altid en erfaren ekspert at rådgive sig med
  • Ingen dyre og overraskende advokatregninger – fast, lavt abonnement
  • HELP klarer hele sagen – vi tager al kontakt og indhenter al nødvendig information

Falsk bankrådgiver franarrede Ulla 100.000 kroner

Ulla Hansen var én ud flere, som blev offer i en sag om telefonbedrageri. Hun blev snydt for godt 100.000 kr., da en mand ringede hende op og udgav sig for at være tekniker.

Banken mente ikke at der var noget at gøre - ikke spor. Jeg mente nok, at man burde kunne gøre noget, men nej intet. Det var som at ramme panden mod en mur. 
Læs hvordan HELP hjalp Ulla

Kontakt os

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Vil du vide mere?

Få mere at vide om, hvordan du kan styrke dit produkt og forretning med HELPs juridiske tillægsprodukter, kontakt Country Director Denmark, Tom Rattleff, direkte. Eller brug vores formular her på siden.