Spring til indhold
Min side

Få skræddersyet advokathjælp til netop dine kunder

Hos HELP Forsikring har vi ingen standardprodukter. Vi sammensætter den juridiske hjælp, så den passer til netop dine kunder – deres særlige adfærd og karakteristika. Rejser dine pensionskunder f.eks. mere end andre? Eller handler de i særlig grad på nettet? Uanset hvad, så tilpasser vi produktet, så dine kunder får den bedst mulige hjælp, og du adskiller dig mest mulig i markedet.

Sådan får dine kunder hjælp med HELP

  • Det er nemt for dine kunder at få hjælp med HELP. Det eneste, de behøver, er at kontakte os telefonisk eller via Min side. Inden for 24 timer er der en erfaren jurist på sagen. Og ingen sager eller spørgsmål er for store eller små, dine kunder kan kontakte os med alle typer af sager.

Så nemt er det at tilbyde HELP

  • Vi har gjort det nemt for dig at tilbyde HELP. Din ordning kan være oppe at køre i løbet af bare et par uger, og den kræver ingen besværlig integration med f.eks. dit nuværende IT- eller sagsbehandlingssystem. Desuden hjælper vi dig med information og markedsføring – vi lægger vægt på, at dine kunder rent faktisk får os brugt.

4 vigtige fordele for dine kunder

  • Hjælp til stort set alle typer af sager og spørgsmål
  • Altid en erfaren ekspert at rådgive sig med
  • Ingen dyre og overraskende advokatregninger – fast, lavt abonnement
  • HELP klarer hele sagen – vi tager al kontakt og indhenter al nødvendig information

Drak kaffe med kvinden, der snød hende for 45.000 kr.

75-årige Kirsten blev så syg, at hun ikke selv kunne klare sine indkøb. Hjælpen kom fra en kvindelig nabo i boligområdet som Kirsten betroede sig til.

Kvinden fik Kirstens kreditkort til at klare indkøbene og drak kaffe med Kirsten næsten hver dag – velvidende, at hun svindlede og bedragede en hjælpeløs ældre dame.

Læs Kirstens historie

Vil du vide mere?

Få mere at vide om, hvordan du kan styrke dit produkt og forretning med HELPs juridiske tillægsprodukter.