Spring til indhold
Min side

Få skræddersyet advokathjælp til netop dine kunder

Hos HELP Forsikring har vi ingen standardprodukter. Vi sammensætter den juridiske hjælp, så den passer til netop dine kunder – deres særlige adfærd og karakteristika. Rejser dine telekunder f.eks. mere end andre? Og handler de i højere grad på nettet? Uanset hvad, så tilpasser vi produktet, så dine kunder får den bedst mulige hjælp, og du adskiller dig mest mulig i markedet.

Sådan får dine kunder hjælp med HELP

  • Det er nemt for dine kunder at få hjælp med HELP. Det eneste, de behøver, er at kontakte os telefonisk eller via Min side. Inden for 24 timer er der en erfaren jurist på sagen. Og ingen sager eller spørgsmål er for store eller små, dine kunder kan kontakte os med alle typer af sager.

Så nemt er det at tilbyde HELP

  • Vi har gjort det nemt for dig at tilbyde HELP. Din ordning kan være oppe at køre i løbet af bare et par uger, og den kræver ingen besværlig integration med f.eks. dit nuværende IT- eller sagsbehandlingssystem. Desuden hjælper vi dig med information og markedsføring – vi lægger vægt på, at dine kunder rent faktisk får os brugt.

4 vigtige fordele for dine kunder

  • Hjælp til stort set alle typer af sager og spørgsmål
  • Altid en erfaren ekspert at rådgive sig med
  • Ingen dyre og overraskende advokatregninger – fast, lavt abonnement
  • HELP klarer hele sagen – vi tager al kontakt og indhenter al nødvendig information

Teenagedatter krænket på nettet – hele familien ramt

Et afslørende billede af Peters teenagedatter blev startskuddet til en svær og turbulent tid for hele familien. Her er hans erfaringer med et problem, som brugen af mobiltelefoner og sociale medier kan give mange unge.

Der må være tusindvis af andre unge mennesker, der har prøvet at få taget et billede, de er vildt kede af.
Læs historien her

Kontakt os

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Vil du vide mere?

Få mere at vide om, hvordan du kan styrke dit produkt og forretning med HELPs juridiske tillægsprodukter, kontakt Key Account Manager, Søren Fremvig Haagensen, direkte. Eller brug vores formular her på siden.