Spring til indhold
Min side

Job hos HELP

HELP kan tilbyde en spændende arbejdsplads med udfordrende arbejdsopgaver og konkurrencedygtige vilkår til dig som medarbejder. Faglig udvikling, specialisering, tæt opfølgning og vidensdeling er centrale værdier for ansatte i HELP.

Vi stræber efter at opnå forsikringsbranchens højeste kundetilfredshed. Dette stiller særlige krav til vores medarbejdere, som altid skal være forberedte på at gøre lidt ekstra for kunden.

Som medarbejder hos HELP forventer vi derfor at du er empatisk, målrettet og struktureret. Det er HELP's værdier, som vi efterlever internt og som vi anvender i forhold til at levere et unikt produkt til vores kunder.

Fagområder

Hos HELP beskæftiger vi os med følgende retsområder:

  • Familieret 

  • Arveret 

  • Køberet 

  • Identitetstyveri 

  • Leje- og naboret

  • WebHELP/Digitale krænkelser

Ledige stillinger

Vi forventer stor vækst i de kommende år og flere ansættelser i den nærmeste fremtid og forventer at ansættelsesprocessen vil ske løbende.

Vi er altid interesseret i at komme i kontakt med potentielle medarbejdere, som kan bidrage og som ønsker at være med på et væksteventyr. Send derfor gerne en motiveret, uopfordret ansøgning med CV til job@helpforsikring.dk og fortæl os, hvem du er og hvorfor vi bør tage en snak med dig omkring ansættelse.

 

 

Om HELP Forsikring

HELP Forsikring er det eneste forsikringsselskab i Skandinavien som tilbyder juridisk rådgivning inkl. retshjælpsdækning til privatpersoner i deres privatliv solgt som forsikring.

Vi hjælper vores kunder hele vejen i retten, hvis der er behov for dette.

Selskabet er 100% ejet af det familieejede tyske forsikringsselskab, ARAG, som er en af verdens største udbydere af retshjælpsforsikringer med 4.300 ansatte fordelt på kontorer i 19 lande og har en samlet årlig præmievolume på DKK 13 mia.

HELP Forsikring har i dag 228 ansatte i Norge, Sverige og Danmark og er et solidt selskab i kraftig vækst med nogle stærke værdier og et værdifuldt samfundsansvar.

Læs mere om ARAG