Spring til indhold
Min side

Lancering af NetSikker Plus

I takt med at verden bliver mere digitaliseret, og identitetstyvene bliver mere snu, er vi blevet mere sårbare på nettet. Derfor tilbyder vi nu i samarbejde med Telenor forsikringen NetSikker Plus, som sikrer dig og din husstand mod blandt andet identitetstyveri. Skulle det ske, at dit CPR-nummer misbruges til at oprette lån, er du sikret juridisk hjælp og rådgivning gennem NetSikker Plus.

Hvad er NetSikker Plus?

NetSikker Plus er en udvidelse til NetSikker og koster kun 49,- om måneden. Herigennem er hele husstanden dækket ved digitale krænkelser, identitetstyveri, svindel i forbindelse med onlinekøb og misbrug af betalingsinstrument.

Derudover dækker forsikringen sagsomkostninger for op til 2 millioner kroner ved retssag (tvist) og giver dig økonomisk kompensation på op til 40.000 kroner ved psykologhjælp og tabt arbejdsfortjeneste. Hos HELP Forsikring tager vi hånd om sagen fra start til slut og sikrer kompetent rådgivning og retshjælp. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om henholdsvis NetSikker og NetSikker Plus, så følg dette link: NetSikker og NetSikker Plus

 

Har du ikke NetSikker Plus fra Telenor?

  • Her kan du nemt bestille NetSikker Plus abonnementet

    Bestil her

Læs også

HELP Forsikring i nyt samarbejde med Telenor

Hvordan kan en jurist hjælpe, hvis du bliver krænket på nettet?