Spring til indhold
Min side

Topdanmark og HELP Forsikring i nyt samarbejde

Mor og far med baby

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med Topdanmark, hvor de kunder hos Topdanmark, som har en cyberforsikring, er dækket ved følgende:

Hvis du er interesseret i at vide mere om de forskellige dækninger, så læs med her.

Misbrug af betalingskort

Misbrug af betalingskort oplysninger dækker de tilfælde, hvor du oplever et træk på din bankkonto, som du ikke har godkendt. Det kan opstå ved, at dit kreditkort bliver fysisk stjålet og misbrugt, eller at du skriver dine kortoplysninger ind på en falsk hjemmeside.

Det kan eksempelvis foregå ved, at man modtager en SMS eller e-mail, hvor afsender udgiver sig for at være en virksomhed eller organisation, som man har tillid tid.

Digitale krænkelser

Digitale krænkelser er deling af krænkende materiale af personer på internettet. Det kan være nøgenbilleder, hævnporno eller videoer, som bliver delt uden samtykke fra den krænkede. Det betyder, at det er ikke ulovligt at tage et billede af sig selv eller at dele et billede af sig selv, men det er ulovligt for andre at dele videre.

Som offer kan det være utroligt svært at stå alene i en sådan situation. Mange bliver overvældet og ved ikke hvad de skal gøre. Selvom man får meldt sagen til politiet, så er det ikke altid, at der bliver gjort noget ved det.

Nethandel

Vi handler mere og mere på nettet - både nye og brugte varer. Nogle har måske oplevet, at der kan være fejl eller mangler ved en bestilt vare, at den kommer for sent eller slet ikke kommer frem. Vi kan også risikere at blive snydt af falske sælgere eller hjemmesider.

Det kan altså hurtigt blive utroligt tidskrævende at diskutere med en sælger eller forsøge at komme igennem til en webshop, hvor de varer man har købt aldrig er kommet frem. 

 

Hvis du vil vide mere om samarbejdet, hvordan HELP kan hjælpe og få andre gode råd, så kan du finde meget mere information her.

Har du ikke Cyberforsikring hos Topdanmark?

  • Her kan du læse mere om cyberforsikringen

    Klik her

Læs også

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver udsat for en digital krænkelse?

Den falske bankrådgiver franarrede Ulla 100.000 kroner