Spring til indhold
Min side

Vores koncept og fagområder

Alle har ret til juridisk beskyttelse!

 

På et eller andet tidspunkt i vores liv, har de fleste af os brug for juridisk hjælp eller rådgivning. Det kan være i forbindelse med en skilsmisse, en sag på arbejdspladsen eller en uenighed over en mekanikerregning. Usikkerheder er der mange af.

 

De fleste er nok også klar over, at det kan blive en dyr affære at hente hjælp hos en jurist eller advokat. Hos HELP Forsikring mener vi, at alle mennesker skal kunne have råd til juridisk rådgivning. Derfor er vores vision at bidrage til at øge danskernes retssikkerhed ved at gøre juridiske tjenester tilgængelige for alle.

 

Men hvordan gør vi det?

 

Vi tilbyder juridisk hjælp solgt som forsikring. Det betyder at du kan få juridisk rådgivning for blot et lille beløb hver måned. Man kan også se på det sådan her:

 

"Få juridisk hjælp til prisen af en kaffe"

 

Det er da til at forholde sig til.

 

Står man først med håret i postkassen, så kan det være svært at gennemskue hvad omkostningerne kan blive. Det kan dertil også være svært at overskue sin egen sag juridisk, og når man anvender advokater på timebasis, kører taxameteret med den høje timepris derudaf.

 

Det er meget kort fortalt, så hvis du er nysgerrig på at læse mere om vores forretningsmodel og tankerne bag, så se her: https://www.businessinsights.dk/copenhagen-fintech-dk/ny-forretningsmodel-giver-alle-raad-til-ubegraenset-juridisk-hjaelp/

 

Vi ønsker at vores rådgivning skal hjælpe til at forebygge eventuelle tidskrævende og langtrukne retssager. Skulle det dog komme så vidt, så hjælper vi også vores kunder hele vejen i retten.

 

Vores fagområder spænder bredt og vi dækker flere forskellige retsområder indenfor privatlivet. Herunder:

 

Juridisk bistand på abonnement er ikke noget som sælges enkeltvis. Vores service fåes gennem vores samarbejdspartnere, som tilbyder forskellige typer af dækning på ovenstående retsområder. Du kan finde mere information om vores samarbejdspartnere her.

 

Læs også

Susanne fik hacket sin Facebook profil og mailkonto

Hvad er det egentligt vi tilbyder?