Spring til indhold
Min side

Vores koncept og fagområder

Her kan du læse mere om, hvad vi tilbyder og hvad vi kan hjælpe med.

På et eller andet tidspunkt i vores liv, har de fleste af os brug for juridisk hjælp eller rådgivning. Det kan være i forbindelse med en skilsmisse, en sag på arbejdspladsen eller en uenighed over en mekanikerregning. Usikkerheder er der mange af.

 

De fleste er nok også klar over, at det kan blive en dyr affære at hente hjælp hos en jurist eller advokat. Hos HELP Forsikring mener vi, at alle mennesker skal kunne have råd til juridisk rådgivning. Derfor er vores vision at bidrage til at øge danskernes retssikkerhed ved at gøre juridiske tjenester tilgængelige for alle.

 

Men hvordan gør vi det?

 

Vi tilbyder juridisk hjælp solgt som forsikring. Det betyder, at du kan få juridisk rådgivning for blot et lille beløb hver måned. Man kan også se på det sådan her:

 

"Få juridisk hjælp til prisen af en kaffe"

 

Det er da til at forholde sig til.

 

Står du først med håret i postkassen, så kan det være svært at gennemskue, hvad omkostningerne kan blive. Det kan dertil også være svært at overskue sin egen sag juridisk, og når man anvender advokater på timebasis, kører taxameteret med den høje timepris derudaf.

 

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om vores forretningsmodel og tankerne bag, så læs med her: https://www.businessinsights.dk/copenhagen-fintech-dk/ny-forretningsmodel-giver-alle-raad-til-ubegraenset-juridisk-hjaelp/

 

Vi ønsker, at vores rådgivning skal hjælpe til at forebygge eventuelle tidskrævende og langtrukne retssager. Skulle det dog komme så vidt, så hjælper vi også vores kunder hele vejen i retten.

 

Vores fagområder spænder bredt og vi dækker flere forskellige retsområder indenfor privatlivet. Herunder:

 

Juridisk rådgivning på abonnement er ikke noget, som sælges enkeltvis. Vores service fås gennem vores samarbejdspartnere, som tilbyder forskellige typer af dækning på ovenstående retsområder. Du kan finde mere information om vores samarbejdspartnere her.

Læs også

Susanne fik hacket sin Facebook profil og mailkonto

Hvad gør du, hvis du bliver udsat for en digital krænkelse?